Kitapları Seviyorum Ailemle Okuyorum

Kitapları Seviyorum Ailemle Okuyorum

Kitapları Seviyorum Ailemle Okuyorum Projesi, bir e Twinning projesidir.

12.11.2020 367

Gelecek eğitime temel teşkil edecek beceriler ve değerlerin çoğu küçük yaşlarda kazanılır. Okuma alışkanlığı da okul çağında kazanılması gereken önemli alışkanlıklardan biridir. Ve bu alışkanlığı aileler olmadan kazanmak mümkün değil. Bu nedenle öğrencilerimize aileleri ile birlikte okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyoruz.

Projemizde, öğrencilerimiz ve aileleri öğretmenlerimiz rehberliğinde aktif olarak etkinliklere katılacaktır. Ayrıca kitap okuma etkinlikleri derslerimize entegre edilecektir.

Mehmet-Bedia Kirpi İlkokuIu 2/F Sınıfı olarak Kitapları Seviyorum Ailemle Okuyorum Projesi kapsamında okumalarımıza devam ediyoruz. Bugün bir velimiz bizimleydi. Kitap okuyarak çocuklarına örnek olan tüm velilerimize teşekkür ederiz. 

11-11-2020

Proje komisyonumuz kitapları belirlemeye başladı. Kitapları temin ettikten sonra hep birlikte kitaplarımızı okuyacağız. Velilerimizi okula davet ederek birlikte okumalar yapacağız. En sonunda da en beğendiğiniz bölümlerin dramasını yaparak sergileyeceğiz. 

Proje komisyonumuz bu ayı Mustafa Kemal Atatürk'e ayırdı. Süleyman Bulut'un Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler'i de hem küçüklerin hem büyüklerin keyifle okuyacağı kitapların başında geliyor.

İyi okumalar dileriz... 

 

https://kitaplariseviyorumailemleokuyorum.blogspot.com/