Mehmet-Bedia Kipri İlkokulu


Vizyon: Mehmet- Bedia Kipri İlkokulu olarak; Çağdaş alt yapıya ve üstün niteliklere sahip bir ekip ile sürekli öğrenen, üreten ve ürettiğini paylaşan bir organizasyon olarak çevremizde model oluşturmak ve referans gösterilen eğitim kuruluşlarından biri olmaktır.

Misyon: Mehmet- Bedia Kipri İlkokulu olarak; çağdaş eğitim teknolojilerini kullanan, demokratik katılımı uygulayan, farklılıkları ile övünen toplumun sürekli değişen ihtiyaç ve beklentilerine yanıt veren, mutlu, başarılı ve çevresi ile barışık ve kendine yetebilen öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar: Yüzme de İl ve Türkiye Dereceleri SBS de İl Derecesi Satranç ta İl Dereceleri Hentbol Türkiye Derecesi

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Sabah : 08:45 - 12:15 Arası 4 ders; Öğlen : 13:55 - 14:20 Arası 2 ders;
Isınma: Klima
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Satranç, Tenis ve Basketbol kursunun yanı sıra velilerimiz için Pilates kursu verilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Ekookullar Projesi (Ekookul Bayrağı Sahibi) Okullarda Orman Projesi (Okullarda Orman Bayrağı Sahibi) Beyaz Bayrak Projesi (Beyaz Bayrak Sahibi) Beslenme Dostu Okul Projesi (Beslenme Dostu Okul Sertifikası Sahibi) Çocuklarda Demokrasi Eğitimi Projesi

Telefon - 0.322.239 41 22

Belgegeçer - (322) 239 4122

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://mbk.meb.k12.tr

Adres - BELEDİYE EVLERİ MAH. 84224 SK. MEHMET BEDIA KIPRI ILKOKULU BLOK NO 4 ÇUKUROVA / ADANA

Öğretmen :39
Öğrenci :1004
Derslik :25
Atölye-İşlik :1
Toplantı Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :7085
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çukurova İlçesi Belediyeevleri Mahallesindedir. Evler 8-14 katlı apartmanlar ile villalar şeklindedir. Kiralar yıllık bazda 6000-20000 Tl arasında değişmektedir.

Adres - BELEDİYE EVLERİ MAH. 84224 SK. MEHMET BEDIA KIPRI ILKOKULU BLOK NO 4 ÇUKUROVA / ADANA

Ulaşım Adana´nın her yerinden Belediye otobüsleri ile, çarşı merkezinden Metro, Belediye otobüsü, Halk otobüsü ve minibüsler ile Turgut Özal Bulvarı Üzerinden ulaşılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Merkez Çukurova İlçesindedir.