Sivil Savunma ve Deprem Tatbikatı

01.03.2017 751

Öğrencilerimizi doğal afetlerden biri olan deprem ve depremden korunma yolları hakkında bilinçlendirme çalışmalarına başladık. Sınıflarımızda konuyla ilgili sınıf tartışmaları yaptık, sunumlar izledik. 01 Mart 2017 Çarşamba günü, saat 10.00’da deprem tatbikatı yaptık. Tatbikat için çalan siren sesinin ardından, tüm okul topluluğu olarak, mümkün olabilecek en kısa sürede, sessiz ve hızlı adımlarla okul binasından ayrılarak toplanma alanına geldik. Burada alınan yoklamaların ardından 3B sınıf öğretmenimiz Ferhat Sert konu ile ilgili açıklamalarının ardından tatbikatı tamamlamış olduk. Çalışmalarımız ve tatbikatlarımız belli aralıklarla yıl boyunca sürecektir. Konu ile ilgili resimler için TIKLAYINIZ.