Deprem Tatbikatı

25.02.2020 471

Okulumuzda 25 Şubat 2020 günü senaryosunun okul müdürümüz Yunus Güngör ve tarafından hazırlandığı ve Rehberlik servisimizin organize ettiği program çerçevesinde deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikat önce gerçek depren sesi çalınarak başladı. Deprem sesi ilk duyulduğunda ve hissedildiğinde Çök, Kapan, Tutun faaliyeti yapıldı. Deprem sesi bittiğinde koordinatör öğretmenlerin uyarısı ile deprem tatbikatının tahliye kısmı başladı. Okulda bulunan tüm öğrenci öğretmen ve diğer okul çalışanları hızlı adımlarla okulu tahliye ederek okul bahçesinde belirlenen toplanma alanlarında toplandı. Rehber öğretmenimiz Halil bey'in depremle ilgili bilgi vermesi ile tatbikat sona erdi. Tatbikatta emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.