Çevre Bilinci Eğitimi

Çevre Bilinci Eğitimi

Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile işbirliğimiz eğitim alanındada devam etmekte. 

15.01.2015 1266

Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile işbirliğimiz eğitim alanındada devam etmekte. Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının yürütmekte olduğu "Çevremi Seviyorum ve Koruyorum" projesi kapsamında Çevre Mühendisi Fatih Selçukcan ve Kimyager Esra Taymaz tarafından okulumuz öğrencilerine Çevre Bilinci Eğitimi verildi. 

Seminerde amaçlarımızın tüm gençlerde ve özellikle öğrencilerde çevre bilincini oluşturmak ve onların çevrelerine karşı daha duyarlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak olduğunu belirterek, "Amacımız, tüm gençlerde ve özellikle öğrencilerde çevre bilincini oluşturmak ve onların çevrelerine karşı daha duyarlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır. Böylelikle okul içinde ve yaşadıkları bölgelerde çevre kirliliğinin önlenmesinde ve oluşan her türlü çevre ortadan kaldırılmasında düşünen, sorgulayan ve hesap soran, aynı zamanda çevrenin iyileştirilmesi için fiilen çaba sarf eden bir gençlik oluşturmaktır.


Çevre Bilinci Eğitimi
Çevre Bilinci EğitimiÇevre Bilinci EğitimiÇevre Bilinci EğitimiÇevre Bilinci EğitimiÇevre Bilinci Eğitimi